FC Barcelona stepper op og vinder i skadeshelvede

FC Barcelona er hårdt plaget af skader i øjeblikket, men trods det leverede man en rigtig flot sejr lørdag i Getafe.

FC Barcelona er startet sæsonen i La Liga temmelig svagt, og det har især været turene på udebane, der har gjort ondt på mestrene. Lørdag blev der dog steppet op med en fin indsats, da Getafe på udebane blev besejret med 0-2.

Barca-stjernerne uden Messi sad på tingene fra start, men man måtte vente 41 minutter på at kunne juble. Marc Andre Ter Stegen sendte en lang bold dybt til Luis Suarez, der med et elegant chip scorede til 0-1 og gav sin målmand en flot assist.

Fire minutter inde i anden halvleg blev det så 0-2 for Barca. Getafe-keeperen gav en ripost tæt under mål, og den var Barcelona-backen Junior Firpo hurtigt over til 0-2.

Herfra bølgede kampen frem og tilbage, men først i de sidste ti minutter blev det for alvor interessant igen. Lenglet trak sin anden advarsel for FC Barcelona, og dermed måtte han i bad, mens holdkammeraterne måtte runde kampen af i undertal.

Det gjorde FC Barcelona dog med bravour, og med sejren på 0-2 kravler man op på en aktuel andenplads et enkelt point efter Real Madrid, der lørdag aften gæster Atletico Madrid.