• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Sylvester Guldberg Røn

FC Helsingør opruster med ung amerikaner fra MLS-akademi

Foto: FC Helsingør

FC Helsingør har hentet den 19-årige angriber Jeremy Rafanello, der kommer til klubben fra Philadelphia Unions ungdomsakademi.

Af Sylvester Guldberg Røn

FC Helsingør har været ude en deroute i de sidste to sæsoner. For lidt over et år siden rykkede klubben ud af Superligaen, og denne sæson endte med endnu en nedrykning for nordsjællænderne. 

Derfor står den nu på 2. division for FC Helsingør, og til den opgave har de nu hentet den 19-årige amerikaner Jeremy Rafanello. Den unge angriber kommer til klubben fra Philadelphia Unions ungdomsakademi. 

- Han har været til prøvetræning her i Helsingør et stykke tid, og har imponeret os, både med sine evner som afslutter og til at skabe plads for sig selv i modstanderens forsvar. Han var med i træningskampen mod Horsens, hvor han skabte et par gode muligheder, og med lidt held kunne have scoret, siger sportsdirektør Matt Barnes til klubbens hjemmeside. 

Tidligere på ugen blev en profil i form af Lyngbys Jeppe Kjær hentet til klubben, og derfor er Rafanello heller ikke tiltænkt en startplads i begyndelsen. 

- Jeremy er ikke en spiller, der er hentet til start-11eren i første omgang, men han kommer til at indgå i førsteholdstruppen, og skal lære hos dem. Én af tankerne bag at hente en erfaren spiller som Jeppe Kjær, var blandt andet at han skal lære fra sig til spillere som Jeremy, og vise ham hvad der skal til for at gøre sig i dansk fodbold, siger Matt Barnes. 

Jeremy Rafanello er blevet udstyret med en 2-årig kontrakt i FC Helsingør. 

Superliga

Optakt: AGF - FC Midtjylland

De danske mestre gæster nu Aarhus, hvor hjemmeholdet med en sejr holder presset på FC København.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.