FIFA-kandidat støtter Michel Platini
2016-01-08 22:07

FIFA-kandidat og UEFA-ansatte Gianni Infantino siger, at han støtter Michel Platinis bestræbelser efter at få renset sit navn.

I går kom det frem, at Michel Platini ikke ville være en del af præsidentvalget i FIFA. Franskmanden havde ellers udtalt, at han meget gerne ville blive præsident i hele verdens fodboldforbund, men som følge af de anklager, den tidligere fodboldspiller står over for, valgte han at trække sig fra præsident-kapløbet. 

En af dem, der også gerne vil blive FIFA-præsident, er Gianni Infantino. Manden, man altid ser til UEFA-lodtrækninger, og som er generalsekretær i Europas fodboldforbund. Han støtter Platini.

- Jeg forstår fuldt ud og respekterer Michel Platinis beslutning. Jeg ønsker ham alt det bedste i bestræbelserne efter at rense sit navn så hurtigt som muligt, og jeg vil gerne gentage, at jeg støtter ham, siger Infantino ifølge Goal.com.

Infantino fortæller ligeledes, at hans mål er at skabe et FIFA, som folk gerne vil have, og hvor fodbold er på forbundets hjerte. 

SENESTE NYT...
OP | NED