• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Morten Jørgensen

Fire røde kort og 28 mål: Engelsk og tysk interesse for colombiansk angriber

Foto: Getty Images

Der er bud efter Rangers’ temperamentsfulde topscorer fra både England og Tyskland.

Af Morten Jørgensen

En angriber bliver først og fremmest målt på mål, og dem laver Alfredo Morelos mange af. Den 22-årige angriber fra Colombia har dog også trukket overskrifter for andet end sine mål.

Rangers-topscoreren har i løbet af denne sæson raget fire røde kort til sig, men selvom sydamerikaneren har et voldsomt temperament, skræmmer det ikke andre klubber væk.

I flere måneder har Leicester ifølge Sky Sports holdt øje med Alfredo Morelos, og interessen er næppe blevet mindre efter den tidligere Celtic-manager, Brendan Rodgers, er blevet manager i Premier League-klubben.

Dog må den engelske klub være forberedt på, at der er interesse for den colombianske angriber fra en række Bundesliga-klubber, hvor Dortmund i øjeblikket fører an i kampen.

I sidste uge fortalte angriberen, at han højst sandsynligt skifter klub i sommerens transfervindue, selvom han har kontrakt med Rangers frem til 2022.

Superliga

LIVE: Scoring igen i Silkeborg

FC København skal forsøge at rejse sig oven på seneste rundes enorme skuffelse mod Esbjerg fB. Modstanderen er bundpr...

Mere Superliga

Fokus