• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle .
Sponsoreret artikel

Fodboldligaerne kan se frem til en afslutning på sæsonen

Fodboldligaerne kan se frem til en afslutning på sæsonen
.

Der er fortsat masser af spænding tilbage i de forskellige ligaer rundt om i Europa.

Af .

Efter en længere pause ruller fodbold snart igen i de fleste store ligaer. Dette betyder også, at det snart skal afgøres, hvilke klubber der må bide i det sure æble på grund af en nedrykningsplads, og hvem der skal holde guldfest, når de sidste kampe er blevet gjort op. I denne artikel giver vi dig et overblik over, hvordan det ser ud i nogle af ligaerne rundt omkring i Europa.

Bayern og Dortmund dyster i det tyske
I den tyske Bundesliga er meget, som det plejer at være. Rækken nummer ét hedder Bayern München skarpt efterfulgt af Borussia Dortmund på andenpladsen.

Faktisk mødte de to rivaler hinanden for nyligt. Her trak Bayern det længste strå og vandt kampen, der også kaldes “Der Klassiker” med 0-1. Derfor tyder meget også på, at Bayern bliver tyske mestre, idet de rødblusede i øjeblikket har et syv points forspring ned til sølvmedaljepladsen.

Er du vild med spændingen og intensiteten i fodbold, kunne du måske også være interesseret i at spille med hos 888 casino. Her kan du mærke spændingen og begejstringen i jagten på at vinde fede præmier.

FC Midtjylland er praktisk talt mestre – eller hvad?
I den danske Superliga har vi også et suverænt førerhold. Ulvene fra Heden, bedre kendt som F.C. Midtjylland, ligger i øjeblikket lunt i svinget til at blive danske mestre for tredje gang i klubbens historie.

Det eneste hold, som kan true midtjyderne, er de forsvarende mestre fra F.C. København. I øjeblikket er der dog hele 12 point mellem de to hold, hvorfor det kan virke usandsynligt, at Midtjylland kommer til at smide det hele på gulvet.

Udover guldkampen er der også meget andet at holde øje med i slutnigen af den igangværende Superligasæson. Der venter eksempelvis en spændende nedrykningskamp, hvor der skal findes hele tre nedrykkere.

Silkeborg IF har lignet den helt store duks i efteråret, men er lige så stille begyndt at vende sig til tempoet i Superligaen. Det har resulteret i, at klubben nu kun har to point op til Esbjerg på næstsidstepladsen, hvorfor der er lagt i kakkelovnen til en herrefight om at undgå nedrykning til 1.division.

Liverpool er mestre, men hvem tager de resterende Champions League-pladser?
Det er svært at argumentere for, at der stadig skulle være gang i kampen om mesterskabet i den engelske Premier League. Liverpool fører i øjeblikket med 25 point ned til Manchester City på andenpladsen, hvorfor klubben fra Merseyside kan se frem til dens første mesterskab siden indførelsen af den moderne Premier League i 1992.

Hvad der bliver interessant i det engelske, er dog at følge kampen om top-fire placeringerne. I øjeblikket er der mange klubber i spil til de europæiske pladser, og både Manchester City, Leicester, Chelsea, Manchester United, Tottenham og Arsenal håber at kunne spille Champions League næste sæson.

I år har der dog også været nye hold med i kampen om at være en af de fire bedste: Både Wolves og oprykkerne fra Sheffield United har imponeret stort og med en smule held og dygtighed, kan et af disse hold sagtens komme til at snyde nogle af de helt store, når Premier League skal gøres op efter 38 spillerunder.

F.C. Barcelona vs. Real Madrid
I år er der kun to hold, som dyster om det spanske mesterskab. Barcelona og Real Madrid har i øjeblikket to point imellem sig. 

Barcelona ligger med 58 point kontra Real Madrids 56 point. Meget kan dog nå at ske endnu, men Lionel Messi og co. håber uden tvivl på en god slutspurt, som skal være med til at give dem et livsvigtigt mesterskab.

Det bliver dog spændende at se, hvordan de to klubber vil administrere at få succes i den hjemlige liga, oveni at begge klubber håber på at komme langt i Champions League. I en så tæt mesterskabskamp er der nemlig ikke plads til mange pointtab, hvis man ønsker at stå med trofæet, når turneringen fløjtes af til slut.

Andre ligaer der er værd at holde øje med
Denne artikel kunne fortsætte for evigt, idet der er en masse fede ligaer at holde øje med i løbet af sommerperioden.

En af disse er blandt andet den danske 1. division, hvor det bliver interessant at se, hvilket hold, der tager oprykningspladsen til Superligaen.

I øjeblikket står kampen mellem Vejle Boldklub, Viborg FF og overraskelsen fra FC Fredericia. I år er der kun et oprykningsplads, hvorfor holdene kommer til at kæmpe med næb og klør om at sikre sig den fornødne succes.

En anden række som er ekstra tæt i år modsat tidligere, er den italienske Serie A. Normalt “cruiser” Juventus igennem, men sådan har det ikke været i år. Flere klubber har nemlig budt “Den Gamle Dame” op til dans. Især Lazio har overrasket og ligger i øjeblikket sølle et point bag Juventus.

Det bliver interessant at se, om Juventus kan forsvare mesterskabet, eller om vi skal krone i ny konge af “Scudettoen”. Stillingen i den italienske liga kan ses her

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.