• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle .
Sponsoreret artikel

Fodtøj til den kvalitetsbevidste håndværker

Fodtøj til den kvalitetsbevidste håndværker
.

Sikkerhedssko er ikke bare sikkerhedssko. Dine sikkerhedssko skal passe til de arbejdsopgaver, du udfører i løbet af en arbejdsdag. Derudover skal de være behagelige at have på mange timer ad gangen.

Af .

I MASCOT® FOOTWEAR CARBON får du lette, stødabsorberende sikkerhedssko med en tåkappe af kulfiber. Kulfiber er et ganske let, men exceptionelt stærkt materiale, der gør tåkappen hårdfør over for tryk og slag.

En ekstra fordel ved en metalfri tåkappe som kulfibertåkappen er, at den hverken er kulde- eller varmeledende, hvilket giver dig ekstra komfort i varme eller kolde omgivelser.

Innovativt sålmateriale sikrer høj komfort
Der skal være styr på sikkerheden i sikkerhedssko. Men det er også vigtigt, at skoene er gode at gå i og komfortable at have på i mange timer.

Skoene i MASCOT® FOOTWEAR CARBON er udstyret med en let, smidig og innovativ sål af XL EXTRALIGHT® EVA. Sålen bidrager til en samlet lav vægt, god komfort og høj stødabsorbering, der gør skoene særdeles behagelige at have på.

Sålen tilfører skoene en ekstraordinær stødabsorbering, der skåner ben og ryg mod stød i løbet af arbejdsdagen. Det mindsker dermed oplevelsen af trætte ben og fødder efter en lang arbejdsdag.

Tekstilsømværn har mange fordele
Sømværnet i en sikkerhedssko er vigtigere, end du måske tror. Det beskytter nemlig dine fødder mod skarpe og spidse genstande og sørger for, at du ikke træder eksempelvis søm op i foden.

MASCOT® FOOTWEAR CARBON er udstyret med et innovativt tekstilsømværn kaldet MASCOLAYER®. Et let og fleksible sømværn, der sikrer dig en god komfort, hvor skoen nemt følger din fods naturlige bevægelser i både stående og knælende positioner.

Derudover er MASCCOTs MASCOLAYER®-sømværn svedabsorberende, hvilket øger indeklimaet og dermed komforten i skoene.

Det er de små detaljer, der gør forskellen
MASCOT® FOOTWEAR CARBON er en serie af sikkerhedssko og -sandaler med et afstemt udseende og flere innovative funktioner.

Tekstilmaterialet på skoene er fremstillet af 50% genanvendt polyester.

I serien kan du frit vælge mellem sko med snørelukning for en 100% metalfri sko eller med BOA® Fit System for en hurtig og sikker lukning, der sikrer at skoene hurtigt sidder godt på foden – hver gang.

Find sikkerhedssko fra MASCOT hos din nærmeste MASCOT-forhandler eller her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020