• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Michel Wikkelsø Davidsen

Frank Arnesen forlader Metalist

Frank Arnesen forlader Metalist
Illustration

Efter bare lidt over en måned som sportsdirektør i ukrainske Metalist har Frank Arnesen fået ophævet sin kontrakt med klubben.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Frank Arnesen tog i slutningen af januar beslutningen om at drage mod Ukraine, hvor millionærklubben Metalist Kharkiv gerne ville lønne den danske sportsdirektør for at finde de største spillere til klubben.

Men bare lidt over en måned senere er det slut for Arnesen, der ifølge Voetbal International har fået ophævet sin kontrakt med øjeblikkelig virkning. Det sker i kølvandet på urolighederne i det østeuropæiske land, hvor Metalist-ejer Sergey Kurchenko har tætte bånd til den nu tidligere præsident Viktor Yanukovych og derfor er tvunget til at flygte.

Det er ellers ikke mere end en uge siden, at klubpræsident Kurchenko forsøgte at berolige fans af Metalist med et åbent brev på klubbens hjemmeside om, at man ikke skulle frygte for Metalists fremtid. Milliardæren ser dog ud til at måtte forlade sit hjerteprojekt og dermed sende Metalists fremtid ud i uvisheden grundet usikkerheden i det østeuropæiske land.

Endnu er der ikke meldt noget officielt ud om Arnesen, men skal man tro Voetbal International, så er danskeren altså ikke længere at finde i klubben.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.