Læs de seneste rygter på den internationale fodboldscene.

Gonzalo Higuain fra Real Madrid til Chelsea
Note: Champions League-finalisterne er interesseret i at købe den argentinske angriber, og aftalen kan måske blive til noget, da den spanske klub hellere vil have Sergio Aguero fra Manchester City.
Kilde: the Sun
Sandsynlighed: Middel

Eden Hazard fra Lille til Manchester City
Note:
Belgieren har længe været rygtet til Manchester United, men nu vil Manchester City prøve at hente ham for næsen af ærkerivalerne.
Kilde: the Sun
Sandsynlighed: Middel

Arsenal sikrer sig Yann M'Vila

Note: Arsenal er i gang med afgørende forhandlinger med det franske kæmpetalent Yann M'Vila fra Rennes. Den 21-årige franskmand, der har spillet 18 landskampe koster The Gunners omkring 220 millioner kroner.
Kilde: Metro
Sandsynlighed: Over middel

Feyenoord vil hente Kuyt hjem
Note: Feyenoord gør klar til at lande en aftale med Dirk Kuyt, efter den tidligere holdkammerat Salomon Kalou fortalte hollandsk tv, at Kuyt gerne ville hjem til Holland nu.
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Middel

Kalou er også på vej væk fra England
Note: Om Kuyt har fortalt italiensk tv, at Kalou vil til Milano, melder historien ikke noget om, men AC Milan er interesseret i at hente ivorianeren i Chelsea. Kalou har brugt seks år i London, men han er blevet en større del af truppen, efter Di Matteo har overtaget roret på Stamford Bridge.
Kilde: talkSPORT
Sandsynlighed: Under middel

Engelsk duo jagter Udinese-profil
Note: Tottenham og Liverpool kæmper om underskriften fra colombianske Pablo Armero. Udinese-kantspilleren er eftertragtet af de engelske topklubber ifølge reporter fra Italien.
Kilde: Footy Latest
Sandsynlighed: Middel

Dortmund giver Kagawa deadline
Note: Manchester United og Chelsea-emnet Shinji Kagawa har fået indtil slutningen af måneden til at vie sin fremtid til Dortmund. Den japanske landsholdsspillers kontrakt udløber sommeren 2013.
Kilde: talkSPORT
Sandsynlighed: Middel

Sunderland vil holde Junior Hoilett i Premier League

Note: Sunderland står klar med en hjælpende hånd til canadisk-engelske Junior Hoilett, hvis Blackburn skulle rykke ned fra Premier League. Den 21-årige Hoilett, der har fået sit helt store gennembrud i denne sæson, er dog også på transferblokken hos både Champions League-finalisterne Bayern München og Olympique Marseille.
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Middel

Everton køber gratis ind i Wigan
Note: Everton-chefen David Moyes har set sig varm på Wigan-midtbanespilleren Mohamed Diamé, der kan gå på fri transfer til sommer. Newcastle er også på banen efter den afrikanske midtbaneprofil.
Kilde: Daily Mirror
Sandsynlighed: Middel

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?