• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Den tidligere AaB-spiller Kasper Risgård frygter for sin karriere i græske Panionios. Men manden, der hentede midtbanespilleren til Grækenland råder ham til ikke at gå i panik.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Den danske midtbanespiller Kasper Risgård foretog et overraskende klubskifte, da han i sommer skiftede den tyske 2. Bundesliga-klub Arminia Bielefeld ud med græske Panionios. At Risgård forlod Tyskland var bestemt ingen overraskelse, men at han i stedet tog til Grækenland kom bag på mange.

Læs også: Risgård: Min karriere kan være slut

Godt og vel to måneder efter Risgårds skifte til sydens sol har skyerne imidlertid trukket sig ind over nordjyden. Han har fortsat ikke spillet en kamp for Panionios, og i slutningen af oktober forsvandt de to mænd, som hentede ham til Grækenland. Den svenske træner Mikael Stahre blev fyret efter en dårlig start på sæsonen, og kort efter tog klubbens danske konsulent, den tidligere assistenttræner i Juventus og fysiske træner på det danske landshold, Jens Bangsbo, sit gode tøj og gik. Derfor frygter Risgård nu for sin karriere, men Jens Bangsbo mener ikke, danskeren har noget at frygte.

Læs også: Kasper Risgård: Rigtig hårdt mentalt

- Tingene i Panionios er ordnede nok. Det er ordentlige folk, der styrer klubben, så Kaspers muligheder er lige så gode som de var før. Han behøver ikke gå i panik, siger Bangsbo til tipsbladet.dk.

Jens Bangsbo forlod selv klubben fordi Mikael Stahre, der for et år siden førte AIK Stockholm til the double i Sverige, blev fyret. I første omgang ville Panionios dog slet ikke have Stahre. De ville have en anden.

- Jeg blev tilbudt trænerjobbet dernede, men da jeg ikke ville have det, spurgte de, om jeg ikke ville være konsulent for dem. Det sagde jeg ja til, og vi fik hentet Mikael Stahre ned. Da resultaterne så udeblev her i efteråret, fyrede de Stahre og spurgte igen mig, om jeg ikke ville træne holdet. Men jeg sagde igen nej. Det kunne ikke forenes med mine andre projekter, fortæller Jens Bangsbo, der i stedet valgte at trække sig.

- Projektet dernede var bygget op omkring træneren. Så jeg fandt det mest naturligt at trække mig, forklarer danskeren, der også har tiltel af professor.

Panionios indtager i øjeblikket sidstepladsen i den bedste græske række.