• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Michael Ehrhorn

Gabriel Jesus får karantæne: Se episoden her

Gabriel Jesus er blevet idømt to måneders karantæne fra at spille på landsholdet samt en bøde på 200.000 kroner efter Copa America-finalen.

Af Michael Ehrhorn

Finalen i Copa America endte i tumult omkring den brasilianske profil Gabriel Jesus. Han blev smidt ud af finalen mod Chile efter ellers at have været den helt store oplevelse, men her stoppede løjerne ikke.

Efter en masse brok skubbede Jesus til VAR-udstyret uden for banen, mens han efterfølgende opførte sig dårligt overfor det sydamerikanske fodboldforbund. Det får nu konsekvenser.

Gabriel Jesus har fået to måneders karantæne fra landsholdsfodbold, mens han også har fået en bøde på 200.000 kroner. Du kan se episoden i videoen øverst.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.