• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A clbold.dk

Hamšík bekræfter: Skifter til kinesisk fodbold

Den mangeårige Napoli-profil Marek Hamšík har angiveligt bekræftet, at han drager mod Kina og klubben Dalian Yifang F.C.

Af clbold.dk

En af de største legender i den italienske storklub Napoli ser ud til snart at være fortid i klubben. Der har været rygter om Marek Hamšíks mulige skifte til den kinesiske klub Dalian Yifang F.C., og nu bekræftet hovedpersonen selv historien. Det skriver Football Italia.

Hamšík bekræftede angiveligt skiftet i forbindelse med et besøg på den skole i Napoli, som hans to sønner har gået på. Skolen har selv lagt billeder ud fra Hamšíks besøg på skolen, og her fortalte han ifølge Tuttomercatoweb og Calciomercato.com, at skiftet meget snart er en realitet.

- Jeg tager afsted i morgen eller dagen efter, skal den slovakiske midtbanespiller eftersigende have fortalt. 

Marek Hamšík kom til Napoli fra Brescia i sommeren 2007. I dag er han anfører i Napoli, og er både den spiller med flest kampe og flest mål for klubben. Det er i alt blevet til mere end 500 kampe og 120 mål for den italienske storklub, som slovakken har været med til at føre til toppen af italiensk fodbold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?