• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Hazard fortsætter flirten: Har altid kunnet lide Real Madrid

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Eden Hazard sætter endnu engang ild i rygterne om sin fremtid med nogle særdeles positive udtalelser om Real Madrid, som den kreative kantspiller længe har været rygtet til

Af clbold.dk

Chelseas belgiske stjernespiller Eden Hazard gør ikke meget for at nedtone rygterne om et snarligt exit fra Stamford Bridge. Han har kontraktudløb i sommeren 2020, og har endnu ikke sat sin signatur på en forlængelse. Alene dette faktum har sat gang i rygtemøllen, og særligt én klub har gentagne gange været nævnt som den mest oplagte kommende klub for den lille kreatør.

Spanske Real Madrid har gennem flere år været meldt interesseret i Hazard, hvor den tidligere træner Zinedine Zidane var gerne vil have ham til klubben. Også efter salget af Cristiano Ronaldo til Juventus har rygterne taget til. Her er Chelsea-stjernen nemlig udset til at være den nye store profil i kongeklubben. 

Men selvom Hazard som nævnt stadig ikke har skrevet under på en ny kontrakt med Chelsea, har han heller ikke afvist, at han vil gøre med. Men ifølge Goal er han nu kommet med en bemærkelsesværdig udtalelse i et interview med RMC, der næppe kommer til at lægge en dæmper på rygterne om et skifte til Real Madrid. 

- Jeg har altid kunnet lide Real Madrid som klub, med eller uden Zidane. Efter denne sæson har jeg ét år tilbage af min Chelsea-kontrakt. Vi må se, det er op til mig at træffe en beslutning, skal Hazard have udtalt.

Et salg til sommer vil samtidig være Chelseas sidste mulighed for at tjene store penge på Hazard, der ellers vil kunne skifte gratis om halvandet år. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.