HSV fik læsterlige stryg på hjemmebane mod danskerklub

Hamburger SV fik en ordentlig øretæve på hjemmebane mod Regensburg, der havde Asger Sørensen med i hele kampen.

Sæsonen startede så skidt for Hamburger SV efter nedrykningen til 2. Bundesliga. Rivalopgøret mod Holstein Kiel blev tabt med 0-3 på hjemmebane, men sidenhen blev det langt bedre og de efterfølgende fire kampe blev vundet.

Dermed havde Hamburger SV også mulighed for at overtage førstepladsen i rækken med en sejr mod Regensburg på hjemmebane. Det var klubben dog aldrig i nærheden af.

Allerede efter 35 minutter havde Regensburg bragt sig foran 0-3, og da Aaron Hunt brændte et straffespark for Hamburger SV fem minutter inden pausefløjtet, så alt håb ud til at være ude for Hamburger SV.

Otte minutter inde i halvleg blev det værre for Hamburger SV, da Regensburg fik scoret endnu engang, og selvom det var hjemmeholdet, som var på bolden i langt størstedelen af tiden, var det udeholdet, som var farlige foran mål, og efter 75 minutter blev det også 0-5 ved Jann George.

Regensburg nøjedes dog også med at score fem gange, og dermed fik Asger Sørensen, som spillede hele kampen i midterforsvaret, og Bayern-klubben en flot skalp på Volksparkstadion i Hamburg.