Italien og Spanien delte i storkamp

Der var masser af intensitet men ingen vinder, da Italien og Spanien torsdag spillede 1-1.

Flere testkampe var i vente torsdag aften. Den måske største stod mellem to stormagter, da Italien og Spanien tørnede sammen. Her var masser af intensitet og spænding, men opgøret fik ikke nogen vinder efter to scoringer i slutfasen.

Italien fik kampens første chance, da Antonio Candreva sparkede forbi rundet et kvarter. Generelt var det hjemmeholdet, der stod for de bedste tilbud før pausen, mens Spanien trods en del boldbesiddelse ikke for alvor fik noget ud af det.

I anden halvleg kom der mere gang i kampen. Italien havde fortsat de bedste chancer, og med 25 minutter igen slog værterne til. Emanuele Giaccherini slog et skarpt indlæg ind fra kanten, som Lorenzo Insigne nåede først på og scorede til 1-0. Det fik Spanien frem, og to minutter efter kom udligningen. Buffon gav en retur til brandvarme Aritz Aduriz, der let kunne udligne tæt under mål.

Slutfasen blev intens, men scoret blev der ikke yderligere. Dermed kan Italien tage 1-1 me til næste test mod de tyske verdensmestre, mens Spanien møder Rumænien.