• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Oliver Okstrøm

Italien slår Finlands Superliga-prægede mandskab

Italien fik en god begyndelse på deres EM-kvalifikation, da de slog Finland med 2-0 lørdag aften.

Af Oliver Okstrøm

Der var nok af tidligere og nuværende Superliga-spillere på banen, da Finland var på besøg i Udine for at spille EM-kvalifikationskamp mod Italien lørdag aften.

I målet havde finnerne den tidligere EfB- og Brøndby-målmand Lukas Hradecky, mens Brøndbys Paulus Arajuuri, FC Midtjyllands Tim Sparv og ex-Brøndbyspilleren Teemu Pukki var i marken. Derudover sad EfB's Joni Kauko på bænken hele kampen.

Her blev det dog alligevel til en 2-0-sejr for italienerne.

Allerede efter syv minutters spil var det Nicolo Barella, der sendte et langskud i kassen, som sendte Gli Azzurri foran i opgøret, hvor italienerne i det hele taget havde kontrol over sagerne.

Dog opstod der muligheder, hvor Tim Sparv eksempelvis havde en god mulighed for at få scoret, men han ramte bolden så skævt, at det aldrig blev farligt for Gianluigi Donnarumma i det italienske mål.

Med næsten et kvarter tilbage af den ordinære spilletid lukkede den unge Juventus-angriber Moise Kean mere eller mindre opgøret, da han blev spillet fri i feltet af Ciro Immobile og prikkede bolden i netmaskerne til 2-0.

Næste opgave for Italien er mod Liechtenstein, mens Finland skal prøve at komme op på hesten igen mod Armenien på udebane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus