Italien smadrer sin sidste sejr hjem

Italien massakrerede Armenien med en sejr på hele 9-1 i den sidste runde af EM-kvalifikationen, hvor EM-billetterne allerede var delt ud i gruppe J.

Italien og Finland var allerede sikker på at komme til EM inden sidste spillerunde mandag aften, men de efterfølgende placeringer var stadig i spil. Grækenland mødte Finland, Italien mødte Armenien, og Liechtenstein mødte Bosnien.

Italien havde vundet alle forudgående opgør, og de vandt også den tiende kamp, da Armenien blev besejret med 9-1.

Italien fik en drømmestart, for efter bare otte minutter scorede Ciro Immobile, inden Nicolo Zaniolo minuttet efter fordoblede føringen. Inden pausen scorede Nicolo Barella og Immobile.

Efter pausen scorede Zaniolo sit andet mål, mens også Alessio Romagnoli scorede. Derefter scorede Jorginho og Riccardo Orsolini, inden Edgar Babayan reducerede. Lige bagefter scorede Federico Chiesa til 9-1, som blev kampens resultat.

Andetsteds havde Bosnien svært ved at åbne op for Liechtenstein, men de fik hul på bylden i anden halvleg. Her åbnede Eldar Civic ballet, inden Armin Hodzic fulgte op med to mål, så kampen endte 3-0 til Bosnien.

Finland tabte til Grækenland, selvom de var foran undervejs. Teemu Pukki bragte Grækenland foran, men Petros Mantalos og Konstantinos Galanopoulos sikrede hjemmeholdet en sejr på 2-1.

Italien vinder gruppen med 30 point ud af 30 mulige, mens Finland ender som nummer to og tager den anden billet til EM. Grækenland ender som nummer tre efterfulgt af Bosnien, Armenien og slutteligt Liechtenstein.