Generelle clbold.dk

To italienske storklubber kæmper om tidligere FCN-profil

Foto: Getty Images

Stanislav Lobotka har imponeret stort siden skiftet fra FC Nordsjælland til spanske Celta Vigo, og har gjort sig selv aktuel for nogle af Europas store klubber

Af clbold.dk

I sine to år hos FC Nordsjælland blev Stanislav Lobotka en stjerne i Superligaen, og det gav ham et stort skifte til La Liga og Celta Vigo. Her har den slovakiske landsholdsspiller formået at imponere på et ellers skrantende Celta Vigo-mandskab, og derfor kan han være på vej videre i karrieren.

Det italienske medie Tuttosport skriver, at to af Italiens store klubber holder et vågent øje med 25-årige Lobotka, og et skifte kan muligvis allerede komme på tale til januar.

De to klubber er Napoli og AC Milan, hvor førstnævnte lader til at føre kampen. De har angiveligt allerede sendt et bud på 18 millioner euro afsted, men Celta Vigo kræver efter sigende 25 millioner euro for at lade Lobotka gå.

AC Milan har Stanislav Lobotka blandt mulighederne til midtbanen, hvor de også overvejer Manchester Uniteds Nemanja Matić og Genks norske stortalent Sander Berge. Rossoneri har allerede hentet den svenske stjerne Zlatan Ibrahimovic fra januar, og vil gerne tilføje en midtbanespiller til truppen. De kan dog af økonomiske årsager ikke møde Celta Vigos krav om 25 millioner euro i det kommende transfervindue, men vil prøve alligevel. Muligvis ved at tilbyde en lejeaftale med en obligatorisk købsoption.

Celta Vigo, der også har Pione Sisto i truppen, ligger i øjeblikket under nedrykningsstregen i La Liga. Det virker i hvert fald sikkert, at interessen for Stanislav Lobotka er for stor til, at han bliver i Celta Vigo, hvis de skulle ende med at rykke ned.