Jackson Martinez modtager 25 mio. kr. fra Atletico Madrid
2016-02-11 20:17

Ikke kun har Jackson Martinez fået en gedigen lønforhøjelse siden sit skifte til Kina. En solid afskedsaftale, har sikret colombianeren en stor farvelbonus.

Efter det europæiske transfervindue lukkede, valgte Jackson Martinez at skifte Atletico Madrid ud med kinesiske Guangzhou Evergrande, der købte colombianeren for cirka 310 millioner kroner. 

Det sikrede den store angriber, der ikke nød stor succes i de seks måneder, han spillede i den spanske hovedstad, en solid lønforhøjelse, men ikke nok med det, så fik han også en ganske fornuftig farvelbonus fra Atletico Madrid, da Jackson Martinez havde en klausul i sin kontrakt, der ville sikre ham fem procent af en potentiel transfersum. Det skriver whistleblower-hjemmesiden, Football Leaks, der tidligere har afsløret blandt andet detaljerne fra Anthony Martials transfer fra Monaco til Manchester United. 

Det betyder altså, at Jackson Martinez har modtaget cirka 25 millioner kroner af Atletico Madrid efter sit skifte til Kina. Alene i sin sign-on fee fik Martinez næsten 20 millioner kroner af Atletico, og ifølge kontrakten skulle han i sit første år tjene cirka 26 millioner kroner - noget der ville stige med god 11 millioner kroner efter den første sæson. Så langt kom den 29-årige angriber dog som bekendt ikke. 

SENESTE NYT...
OP | NED