Joachim Andersen og Twente fik sen uafgjort mod PSV

PSV var her til aften på besøg hos Twente med Joachim Andersen på banen, som fik 2-2.

Den unge danske landsholdsstopper var med fra start og bidrog til at sætte en kæp i hjulet på PSVs drømme om at hold trit med Ajax og Feyenoord i toppen af den hollandske liga.

Det startede godt for Twente, da Enes Unal, som er på lån fra Manchester City, allerede efter 7 minutter bragte hjemmeholdet foran.

Føringen holdt dog kun 10 minutter, hvor Jürgen Locadia udlignede til 1-1 for gæsterne, hvilket også var stillingen ved pausen.

Blot seks minutter inde i anden halveg lykkedes det igen for PSV at ryste netmaskerne, da forsvarsspilleren Hector Moreno scorede til stillingen 2-1.

Det lykkedes Twentes Bersant Celina at udligne to minutter inde i dommerens tillægstid, og dermed var 2-2 en realitet.

Med det ene point er PSV henholdsvis fire og syv point efter de Ajax og Feyenoord. Twente og Andersen beholder med det ene point deres syvendeplads.