• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Michael Ehrhorn

José Mourinho bliver kommentator

Sky Sports har gjort sig noget af et scoop til denne sæson i Premier League. Her har man nemlig hentet selveste José Mourinho ind som ekspert.

Af Michael Ehrhorn

For godt ni måneder siden sagde Manchester United farvel til José Mourinho som manager. Siden har The Special One haft flere tilbud på hånden, men hver gang har portugiseren valgt at takke nej.

Nu har han dog givet et ja, men det er ikke til en rolle på trænerbænken. 

Læs også: Mourinho varmt emne i spansk danskerklub

Det er nemlig Sky Sports, der er lykkedes med at hente Mourinho ind som ekspert til denne sæson. Han får debut allerede søndag mellem Manchester United og Chelsea.

- Premier League er noget helt specielt for mig. Det kræver så hårdt arbejde at vinde den, og man kan bare ikke tage øjnene fra kampene uge efter uge, siger José Mourinho og fortsætter:

- Sky Sports er Premier Leagues hjemmebane, og det er en fornøjelse for mig at slutte mig til holdet. Jeg vil hjælpe med at forklare og skabe forståelse for, hvad der sker i de enkelte kampe. Fodbold er en passion, som betyder så meget for fansene, og jeg glæder mig til at være del af det hele, indtil jeg en dag vender tilbage til sidelinjen, udtaler Mourinho.

José Mourinho vil uge efter uge være at finde i Sky Sport-studiet. Her slutter han sig til navne som Gary Neville, Jamie Carragher, Graeme Souness og Jamie Redknapp.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.