Jota og Jiménez sendte United ud af FA Cuppen

Raúl Jiménez og Diogo Jota stod for hjemmeholdets scoringer, da Wolves avancerede til FA Cup-semifinalen ved at slå Manchester United med 2-1.

Manchester United er færdige i årets FA Cup, efter at de lørdag aften blev slået af et kynisk og hårdtarbejde Wolves-mandskab. Diogo Jota og Raúl Jiménez stod for scoringerne for hjemmeholdet, mens Marcus Rashford fik reduceret til sidst.

Det var en chancefattig første halvleg, men et par minutter inden pausen var hjemmeholdet tæt på. Diogo Jota blev sendt afsted i dybden, og han havde frit løb mod mål. Sergio Romero kom dog flot ud af sit mål og fik nappet friløberen.

30 sekunder efter pausen var Marcus Rashford nærgående. Den lynhurtige angriber blev sendt i dybden, men vinklen blev for spids og afslutningen gik et stykke forbi den forreste stolpe.

Ti minutter efter diskede Sergio Romero for anden gang i kampen op med en klasseredning. Et hjørnespark endte ved en helt fri Raúl Jiménez inde i det lille felt, men den argentinske keeper fik på flot vis dirigeret bolden over mål.

Tyve minutter før tid havde Raúl Jiménez dog endelig held i sprøjten. Wolves formåede at holde trykket efter et indlæg i United-boksen, og så endte bolden ved mexicaneren, der vendte rundt på en tallerken og bragede Wolves i front.

Kort efter blev det også 2-0. Et hjørnespark til United endte med, at Diogo Jota modtog bolden på midten i en kontra. Han moste Luke Shaw i en en-mod-en duel, og så lagde han kynisk bolden ind bag Romero til en 2-0 føring.

Marcus Rashford fik reduceret dybt inde i overtiden, da han vendte rundt i feltet og sendte bolden i nettet, men United kom ikke på omgangshøjde. Dermed er Wolves klar til FA Cup-semifinalen.