• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Juve-anfører om Sergio Ramos: Salah-skaden var hans mesterstykke

Foto: Getty Images

Giorgio Chiellini kalder Ramos for verdens bedste forsvarsspiller - blandt andet på grund af hans evne til at skade modspillere.

Af Victor Risager

Den erfarne Juventus-anfører Giorgio Chiellini har i denne uge udgivet en biografi, og den har allerede trukket en del overskrifter for diverse kontroversielle afsnit. Således har han kritiseret flere tidligere holdkammerater, men det er ikke det eneste kontroversielle.

I bogen hylder Giorgio Chiellini også Real Madrids stjerneforsvarsspiller Sergio Ramos som verdens bedste spiller – blandt andet på grund af hans evne til at skade modspillere. 

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Barcelona jagter tysk stortalent

Specifikt peger Chiellini på Champions League-finalen i 2018, hvor Mohammed Salah måtte udgå med en skade efter en duel med Ramos.  

- Han er meget teknisk og kunne være en angriber. Vi er modsætninger. Han har dog to egenskaber, som næsten ingen har, skriver Chiellini ifølge AS og fortsætter:

- Den første er at vide, hvordan man er afgørende i vigtige spil. Han foretager indgreb, der bryder al logik - selv med skader, som han forårsager med næsten djævelsk list. Salah-skaden var hans mesterstykke. Han sagde altid, at det ikke var meningen at skade Salah, men Ramos var opmærksom på, at hvis man falder på den måde uden at give slip på hans arm, brækker du din modstanders arm ni ud af to gange.

- Den anden er den aura, han bringer med sin blotte tilstedeværelse. Uden ham virker stjerner som Raphael Varane, Dani Carvajal og Marcelo som børn fra ungdomsholdet.

Real Madrid endte med at vinde Champions League-finalen i 2018, hvor Mohammed Salah måtte udgå med en skulderskade.  

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus