• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Juventus led nederlag i Allegri-afsked

Juventus tabte søndag 2-0 på udebane til Sampdoria i Massimiliano Allegris sidste kamp i spidsen for klubben.

Af clbold.dk

Juventus var uden flere profiler, da de søndag spillede sæsonens sidste kamp på udebane mod Sampdoria. Kampen var samtidig træner Massimiliano Allegris sidste kamp i spidsen for Torino-klubben. 

Cristiano Ronaldo var i blandt de manglende profiler, da opgøret blev fløjtet i gang i Sampdoria, hvor der i første halvleg ikke skete meget. Fabio Quagliarella og Paulo Dybala var nærgående i hver deres ende, men ingen af forsøgene blev til mål. 

Ved pausefløjt var stillingen derfor stadigvæk 0-0. I anden halvleg kom Juventus bedst fra start. Først var det unge Moise Kean, der efter tre minutters spil sendte et skud forbi venstre stolpe. Fire minutter senere var det Dybala, der testede Sampdoria-keeperen med en flugter efter en ripost. 

I det 59. minut måtte Emre Can lade sig udskifte efter at have pådraget sig en skade i det 55. minut. 

Det lignede længe, at opgøret ville ende uden mål, men efter 80 minutters spil fik Moise Kean puttet bolden i netmaskerne, men en kontroversiel offside-kendelse betød, at målet blev annulleret. 

Blot fire minutter senere lykkedes det Sampdoria at bringe sig i front. Manolo Gabbiadini sendte Gregoire Defrel i dybden, hvorefter angriberen sendte bolden i mål. 

Så var hjemmeholdet på sejrskurs, og i et minut inde i overtiden cementerede Gianluca Capari sejren, da han udnyttede et frispark til at sende bolden i mål. 

Sejren rykkede hverken på noget for hjemmeholdet eller udeholdet, der henholdsvis slutter på en niende- og førsteplads i Serie A i denne sæson. 

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Optakt: OB - AGF

Klubberne fra landets to næststørste byer mødes i en direkte duel om fjerdepladsen. Hvem trækker det længste strå?

Mere Superliga

Fokus