• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Juve-sportsdirektør fastslår: Vi har aldrig haft kontakt til Pep

Sportsdirektøren i Juventus synes, at det er meget mærkeligt, at Pep Guardiola bliver sat i forbindelse med trænerjobbet i klubben. Han fastslår, at man aldrig har kontaktet spanieren.

Af clbold.dk

For nyligt offentliggjorde Juventus, at man havde valgt at stoppe samarbejdet med træner Massimiliano Allegri, når denne sæon er spillet færdig. Dermed blev det til fem sæsoner i spidsen for Torino-klubben for Allegri. 

Siden da er der blevet spekuleret i, hvem der kommer til at overtage roret i Juventus. Trænere som Mauricio Pochettino, Maurizio Sarri og Pep Guardiola er blandt andre blevet nævnt som mulige kandidater. Ifølge sportsdirektør i Juventus Fabio Paratici har man dog aldrig haft kontakt til sidstnævnte. Samtidig antyder han, at den nye træner er fundet. 

- Det virker meget mærkeligt for mig. Vi har aldrig haft kontakt, vi har endda aldrig haft tanken, fordi Guardiola er under kontrakt. Vi vil agere i overensstemmelser med den nye træners direktiver. Vi må vente på ham, før vi gør mere. Vi har klare idéer, det har vi sagt længe. Af respekt for alle er det kun rimeligt at tie, indtil alle turneringer er spillet færdigt, siger han ifølge Goal.

De to andre kandidater mangler begge at afrunde deres respektive sæsoner. Tottenham skal spille Champions League-finale, mens Chelsea mangler Europa League-finalen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus