Kæmpe VAR-drama sikrer Leicester sejren dybt inde i overtiden

Kasper Schmeichel og resten af Leicester-mandskabet vandt med 2-1 over Everton søndag aften.

Det startede ellers skidt for hjemmeholdet, der kom bagud efter 23 minutters spil, da Richarlison headede udeholdet på 1-0 efter et flot indlæg fra Djibril Sidibe.

Herefter forsøgte Leicester at sætte sig på tingene, men hjemmeholdet havde store problemer med at skabe de helt store chancer mod et godt organiseret Everton-hold.

Stillingen var fortsat 1-0 til Everton ved pausen.

I anden halvleg kom Leicester frem til mere og så generelt farligere ud. Og i det 68. minut kom målet så. Jamie Vardy gjorde det til 1-1 efter flot oplæg af Kelechi Iheanacho.

Og sidstnævnte var bestemt ikke færdig med at være afgørende.

For bedst som man troede, at kampen skulle ende uafgjort, fik Kelechi Iheanacho scoret til 2-1 dybt inde i overtiden.

Nigerianeren modtog en stikning, hvorefter linjevogteren hævede flaget for offside. Iheanacho spillede dog videre og sendte bolden i kassen, og så var det op til VAR at afgøre kampens skæbne.

Det viste sig, at linjevogteren tog fejl, da Leicester-angriberen var onside med få milimeter.

Derfor kunne hjemmeholdet bryde ud i stor jubel, da dommeren godkendte målet.

Herefter skulle Kasper Schmeichel og co. blot forsvare sejren i et par minutter, inden dommeren fløjtede af.

Det lykkedes for Leicester-mandskabet, der nu ligger alene på andenpladsen i Premier League, hvorfra de har otte point op til Liverpool.

Everton er derimod placeret lige over nedrykningsstregen med 14 point på 17. pladsen.