• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

TIPS-BLADET I PORTUGAL: For to år siden var Thomas Kahlenberg yderste mandat i den danske EM-trup i Portugal. Nu er han det største navn på U/21-landsholdet, der indleder EM-eventyret onsdag mod Italien.

Af Niels Jørgen Larsen

Slutrunden kan sætte endnu mere fokus på den 23-årige offensivspiller, der allerede har været sat i forbindelse med et muligt salg til en større klub til sommer, men han har ingen intentioner om at forlade sin franske klub:

"Jeg har det godt i Auxerre, har kun været der en sæson og har tre år tilbage. Hvis andre klubber er interesseret må jeg kikke på det med min rådgiver, men indtil nu har der ikke været noget konkret og jeg har ikke lyst til at skifte Auxerre ud på nuværende tidspunkt. Det skal kun være, hvis der kommer noget ekstraordinært som man ikke kan sige nej til, siger Thomas kahlenberg til TIPS-bladet."

Han tror på et godt dansk resultat ved EM og frygter ikke at få speciel oppasning i første kamp mod Italien:

"Italien er pr. definition gode taktikere og kan normalt sætte dygtige spillere ud af en kamp. Jeg vil prøve at spille mit spil, og det vil holdet også. Hvis de er fokuseret på mig, må vi bare udnytte at vi har andre utroligt dygtige spillere, og at der bliver mere plads til dem.

LÆS INTERVIEW MED KAHLENBERG I TIPS-BLADET MIDTUGE

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.