2017-10-11 23:01
Foto: Getty Images

Om kort tid er MLS-sæsonen overstået, og så er Kaka færdig med de amerikanske baner, fortæller han selv.

Den brasilianske stjernespiller Kaka spiller til daglig i den amerikanske liga, MLS, for Orlando City, men den tid lader snart til at være overstået. Spilleren selv har i hvert fald ikke planer om at forlænge den aftale, som udløber om kort tid.

Det fortæller Kaka til et pressemøde onsdag.

- Som I allesammen ved, så udløber min kontrakt med Orlando City i år. Min beslutning er ikke at forlænge den, lød det fra offensivspilleren.

Han svarede dog ikke på, hvad der så skal ske, men ifølge en række medier - blandt andet Goal.com - så menes det, at den nu 35-årige Kaka er på vej tilbage til Brasilien, hvor han vil afslutte den karriere, som begyndte i Sao Paulo tilbage i 2001.

Kaka har efter denne udmelding også gjort det klart, at han vil ære Orlando-trøjen helt til slut, ligesom det heller ikke skulle have noget med Kakas fysiske tilstand at gøre, at han nu er på vej til at stoppe med at spille i den amerikanske liga. Dog har han været meget ramt af skader den seneste tid.

Undervejs i Kakas karriere er det blevet til ophold i både Milan og Real Madrid, hvor det er blevet til Champions League-titel med førstnævnte og mesterskaber i begge klubber. Desuden har han også vundet Ballon d'Or i 2007 og VM med Brasilien i 2002.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Danmark er i VM-pulje med Frankrig, Peru og Australien. Går Danmark videre?