• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Klopp inden topbrag: Guardiola er verdens bedste manager

Foto: Getty Images

Den tyske manager fedter ikke med superlativerne forud for søndagens vitale opgør.

Af clbold.dk

Liverpool og Manchester Citys duel over de seneste par år i toppen af Premier League, er blevet betegnet som en venlig rivalisering. I den forgangne uge er dog røget flere spydige kommentarer på tværs af de to lejre, efter Guardiolas kommentarer om Sadio Mané. 

Nu lyder det imidlertid som om tonen er blevet mere forsonende. Liverpool-boss Jürgen Klopp siger, at han ikke tager Guardiolas udtalelser så tungt. 

- Vi bliver konstant spurgt om ting, og vi siger nogle gange ting uden virkelig at tænke på noget andet. Men han forklarede senere situationen, og det har jeg det helt fint med, lyder det fra Klopp til Sky Sports. 

Klopp uddyber, at der bestemt intet ondt blod er mellem de to trænere, og at han beundrer Guardiola for hans evner som manager. 

- Jeg kunne ikke have mere respekt for Pep Guardiola. Han er den bedste træner i verden, og vi har chancen for at vinde mod hans hold. Man kan ikke lade den slags kommentarer gå ubesvaret hen, men det er alt sammen unødvendigt. 

Kampen spilles på søndag klokken 17.30. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.