• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Klopp skriver langt brev til 10-årig United-fan, der bad ham om at tabe

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp har skrevet et langt svar til den Manchester United-fan, der havde bedt ham om at få sit Liverpool-mandskab til at tabe.

Af clbold.dk

Under Alex Ferguson dominerede Manchester United engelsk fodbold i næsten 30 år, mens Liverpool ikke formåede at vinde en eneste Premier League-titel. Efter Jürgen Klopp tiltrådte som Liverpool-manager, er tingene dog blevet vendt helt på hovedet. 

Det fik så for nylig en blot 10-årig Manchester United-fan til at skrive et brev til Klopp, hvor tyskeren bliver bedt om at vinde lidt mindre med sit Liverpool-hold. 

- Kære Jürgen Klopp. Mit navn er Daragh. Jeg er 10 år gammel. (...) Jeg er fan af Manchester United, og jeg skriver til dig for at brokke mig. Liverpool vinder for mange kampe, skrev den unge United-fan. 

- Så næste gang Liverpool spiller, så vær sød at få dem til at tabe. Bare lad det andet hold score. Jeg håber, jeg har overtalt dig til ikke at vinde ligaen eller nogen kampe igen. Venlig hilsen Daragh. 

Brevet fandt tilsyneladende vej til Jürgen Klopp, der nu har taget tid til at svare 10-årige Daragh, som han dog var nødt til at skuffe. 

- Selvom du gerne vil have Liverpool til at tabe, så er det mit arbejde at gøre alt for at hjælpe Liverpool med at vinde, fordi der er millioner af mennesker verden over, der gerne vil have det, så dem kan jeg ikke skuffe, skriver Klopp blandt andet i brevet. 

Se begge breve i tweetet nedenfor: 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus