2017-10-12 20:17
Foto: EuroFootball/GettyImages

Sions præsident, Christian Constantin, er blevet tildelt 14 måneders karantæne for et overfald på en schweizisk tv-ekspert.

Den schweiziske liga har tildelt præsidenten for den schweiziske klub, Sion, en 14 måneders lang karantæne, efter at han overfaldt den tidligere landstræner for Schweiz og nuværende tv-ekspert, Rolf Fringer, skriver Ritzau.

Foruden en lang karantæne, er Christian Constantin desuden blevet dømt til at betale en bøde på 100.000 schweizerfranc, hvilket svarer til cirka 644.000 kroner.

- Christian Constantins voldelige adfærd over for Rolf Fringer, som han (Christian Constantin, red.) ikke benægter, er klart et brud på reglerne, meddeler den schweiziske ligas disciplinærkomité ifølge nyhedsbureauet AFP.

Episoden opstod efter Sions 2-1 sejr over Lugano i den schweiziske liga d. 21. september, og fodboldbossen er nu forment adgang fra alle fodboldrelaterede arrangementer, men kan appelere dommen.

Det er ikke første gang den 60-årige excentriske klubpræsident gør opmærksom på sig selv, og han er kendt i Schweiz for at fyre cheftrænere i et væk.

SENESTE NYT...
OP | NED