• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League clbold.dk

Kompany hyldes af holdkammerater efter City-stop

Foto: Getty Images

Vincent Kompany bliver hyldet af holdkammeraterne fra Manchester City, efter han søndag annoncerede, at han forlader klubben efter 11 år.

Af clbold.dk

Den belgiske midtstopper offentliggjorde søndag, at han efter sommerferien fortsætter karrieren i Belgien, hvor han skal være spillende træner i Anderlecht. Midtstopperens beslutning om at forlade Manchester City bliver mødt med varme hilsner fra holdkammeraterne i City. 

På Twitter sendte landsmanden Kevin de Bruyne eksempelvis et par store ord i Kompanys vej, efter han havde offentliggjort beslutningen. 

- Spillet med denne mand (Kompany) i omkring 10 år i klubben og på landsholdet. Og sikke et privilegie det har været. Stor spiller, stor personlighed og stor leder. Har lært meget af dig. Ønsker dig alt det bedste i fremtiden, skriver belgieren på hans twitterprofil. 

Bernardo Silva var også hurtig til at komme med en reaktion på Kompanys beslutning. Portugiseren benyttede anledningen til at takke belgieren. 

- TAK KAPTAJN. Sikke en fornøjelse det har været at dele omklædningsrum og lære af dig gennem de seneste to sæsoner. Vi kommer til at savne dig, skriver Silva på hans twitterprofil. 

Ud over de to midtbanespillere har også Phil Foden reageret på den 33-årige belgiers fremtidsplan. Den unge englænder hævdede blandt andet, at Kompany fra dag et af altid hjalp ham. Det skriver Goal. 

Vincent Kompany nåede at spille 11 år i Manchester City, hvor han har været med til at vinde 10 titler. Han står noteret for 360 kampe i den lyseblå trøje. 

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.