Suarez: Har indgået væddemål med Neymar
2016-01-08 17:28

Pablo Osvaldo vender tilbage til Boca Juniors, hvor han var at finde sidste forår på et låneophold på et halvt år.

Pablo Osvaldo skiftede sidste februar væk fra Inter, hvor han var at finde på lån fra Southampton, efter han var kommet i infight med Mauro Icardi i en kamp mod Juventus. Den 29-årige italienske angriber, der er født og opvokset i Argentina, tog til Boca Juniors på lån. En klub, han havde drømt om at spille for, sagde han. I 15 kampe for Boca blev det til seks mål og to assists. 

Da hans låneophold var overstået i det argentinske, tog han til FC Porto i sommerferien 2015 på en fri transfer fra Southampton. Angriberen skrev under med portugiserne på en kontrakt, der varede et år. Men tingene gik ikke som forventet, og nu er han igen at finde i den argentinske storklub fra Buenos Aires. Det skriver klubben på sin Twitter. Det vides ikke, hvor meget argentinerne har givet for angriberen, der i karrierens løb har været i slagsmål med medspillere og har været ude med riven mod eksempelvis Roma-fans.

Selv siger han følgende om skiftet tilbage til Boca på klubbens Twitter:

- Siden jeg forlod Boca, har jeg villet tage tilbage. Jeg er meget glad og nyder de første dage i opvarmningssæonen. Jeg er meget fokuseret og arbejder med glæde. Vi har et stærkt hold med gode spillere. Vi kan spille med i alle turneringer. 

Boca Juniors hjemtog i efteråret det argentinske mesterskab.

SENESTE NYT...
OP | NED