Krohn-Dehli med smuk scoring i lokalopgør

Michael Krohn-Dehli scorede et fremragende mål, da Sevilla slog lokalrivalerne Real Betis med 2-0 i Copa del Rey.

Michael Krohn-Dehli gjorde sig onsdag til en særdeles populær herre blandt Sevilla-tilhængerne. Den danske landsholdsspiller scorede nemlig det første mål, da Sevilla på udebane besejrede bysbørnene fra Real Betis med 2-0 i Copa del Reys ottendedelsfinale.

Og så gør det formentlig heller ikke Krohn-Dehlis popularitet mindre, at det var en fantastisk scoring, han diskede op med.

Efter 13 minutter modtog Michael Krohn-Dehli bolden lidt uden for Betis' felt, og herfra satte han i et sololøb forbi et par forsvarsspillere, inden han i sikker stil udplacerede målmanden og gjorde det til 1-0.

I anden halvleg slog Gregorz Krychowiak sejren fast for gæsterne, da han gjorde det til 2-0 og sikrede Sevilla et godt udgangspunkt inden returkampen på hjemmebane.

Real Betis blev reduceret til ti mand kort før tid, da Alfred N'Diaye modtog sit andet gule kort.