• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

La Liga-boss forudser: De fem store ligaer og Superligaen bliver færdigspillet

Foto: Getty Images

La Liga-præsidenten Javier Tebas mener, at det godt kan lade sig gøre at få spillet ligaerne færdige rundt omkring, hvor der stadig er vigtige kampe i vente.

Af clbold.dk

Den omfattende coronavirus har på det seneste haft den konsekvens, at UEFA har flyttet EM-slutrunden til sommeren 2021, så de forskellige ligaer i Europa kan nå at blive færdigspillet. Her har man indtil 30. juni til at spille de sidste kampe.

I den bedste spanske række er der lige nu 11 kampe tilbage, og hvis man spørger La Liga-præsidenten Javier Tebas, så er der ingen tvivl om, at det godt kan lade sig gøre at blive færdige, inden juni bliver til juli i den kommende sommer.

Læs også:Dansk klubfodbold suspenderes på ubestemt tid

Det fortæller han i et interview med den spanske sportsavis AS.

Han kommer desuden også ind på, hvordan mulighederne ser ud for, at den danske Superliga kan blive færdigspillet inden skæringsdatoen, mens han understreger, at man føler sig sikre på, at man ikke behøver bekymre sig om, at det kan ende med, at man stadig mangler at få spillet kampe i La Liga efter 30. juni.

Læs også:Klubber vil søge penge hos regeringen: Kan betyde, vi ikke drejer nøglen om

- I øjeblikket arbejder vi ikke med dét scenarie. Alle ligaer har deres egne nuancer, og de fem største ligaer og også den danske liga, hvis jeg husker rigtigt, er der et pænt antal afgørende kampe, som skal spilles - og så må vi se. Vi planlægger at sæsonen er slut i slutningen af juni, lyder det fra Tebas, som er i fuld gang med at finde frem til et kampprogram for sin liga.

Forskellen er ikke så stor mellem den spanske og den danske liga målt på antal kampe, hvis man ser på et hold i top seks i Superligaen. De har to kampe tilbage af grundspillet plus ti kampe i mesterskabsspillet mod de føromtalte 11 for spanierne.

Læs også:FC Nordsjælland sender en del ansatte hjem: Arbejdspladser er truede

Læs også:Viktor Fischer har ondt af holdkammerater: Kan ikke se deres børn

Læs også:Coronakrisen påvirker selskabet bag FCK: Det vil ramme dem rigtig hårdt