Lacazette sikrer Arsenal-sejr over West Ham

Arsenal henter tre vigtige point over West Ham med en 1-0-sejr over West Ham. Alexandre Lacazette scorede kampens enlige mål.

Arsenals fik under Unai Emery deres værste sæsonstart i mange, mange år, men efter fyringen af spanieren og ansættelsen af Mikel Arteta, er skuden blevet vendt en smule - og med UEFAs sanktion af Manchester City, virker Champions League-fodbold pludselig ikke helt urealistisk, såfremt femtepladsen kommer til at give adgang dertil.

I bestræbelserne på den femteplads, tog Artetas tropper et vigtigt skridt, da de i eftermiddags hentede en 1-0-sejr på hjemmebane over David Moyes' West Ham-mandskab. Det kunne dog let have gået galt for Arsenal ved flere lejligheder i første halvleg, hvor Michael Antonio især skulle være kommet på tavlen.

Efter pausen, tog værterne så teten i opgøret og havde flere gode muligheder for at bringe sig i front. Det forløsende mål kom så efter 80 minutter, da indskiftede Alexandre Lazazette flugtede bolden i kassen - målet blev imidlertid underkendt i første omgang, men efter en langvarig VAR-konsultation, dømte Martin Atkinson så mål. 1-0 til Arsenal.

Arsenal holdt føringen hjem, og fortsætter dermed den finde form i 2020. 'The Gunners' bevæger sig med sejren op på en niendeplads i Premier League, mens West Ham fortsat ligger faretruende tæt på nedrykningsstregen.