Lasse Vigen Christensen på tavlen for Fulham

Lasse Vigen Christensen scorede for Fulham, der alligevel tabte 2-3 til Wolverhampton.

Lasse Vigen Christensen har haft en skadesplaget sæson, men tirsdag var der personlig succes for den danske midtbanespiller, der scorede for Fulham i udekampen mod Wolverhampton i den næstbedste engelske række.

Det rakte dog ikke til meget for London-klubben, der måtte se sig besejret med 3-2 af ulvene.

Michal Zyro havde allerede bragt Wolves foran 1-0 og 2-0, da Lasse Vigen Christensen reducerede til 1-2 efter 24 minutter. I starten af anden halvleg gjorde Matt Doherty det til 3-1, inden Ross McCormack pyntede for Fulham. Lasse Vigen Christensen fik også raget et gult kort til sig, inden han blev udskiftet efter 84 minutter.

Jonas Knudsen var vanen tro med i startopstillingen for Ipswich, der på hjemmebane slog Leeds United med 2-1. Et Leeds-mandskab, der også vanen tro var uden Casper Sloth.

Der var startplads til Lasse Vibe, da Brentford havde besøg af Middlesbrough, men det blev aldrig danskerens aften i et opgør, der endte med en udesejr på 1-0. Andetsteds måtte Simon Makienok vente 75 minutter med at komme i aktion for Charlton, og på det tidspunkt var udekampen mod Huddersfield for længst tabt. Hjemmeholdet, der havde Philip Billing på bænken, vandt 5-0.

Nicolai Brock-Madsen var bænket i alle 90 minutter, da Birmingham fik 1-1 med sig fra udekampen mod Nottingham Forest.