Vitesse vil skrive med Tørnes
2016-02-10 15:19
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Den danske træner Michael Laudrup arbejder i øjeblikket som blandt andet medkommentator på fodboldkampe. Han er dog ikke færdig med sin trænerkarriere.

Legenden Michael Laudrup havde ikke interesse i det danske landstrænerjob, men det betyder ikke, at han er færdig som træner. Således fortæller den tidligere danske landsholdsspiller og assistenttræner på landsholdet i et stort interview med goal.com, at han i øjeblikket grubler over, hvad fremtiden skal bringe.

Michael Laudrup forlod i sommer Qatar-klubben Lekhwiya, hvor han ikke ville binde sig til en ny kontrakt, før han vidste, om han skule være en del af FC Barcelona. Her ville han blive sportsdirektør, hvis Jordi Majo vandt præsidentvalget. Majo trak sig dog inden valget, og det betød også, at Michael Laudrup var ledig på markedet.

Nu overvejer danskeren, hvad der fremover skal ske.

- Siden jeg forlod Qatar, har jeg ikke arbejdet som træner. Jeg arbejder med flere medier i øjeblikket, og så tænker jeg over min fremtid. Jeg vil gerne være træner igen, men jeg jagter også nye erfaringer, nye oplevelser. At vende tilbage til noget, jeg allerede har prøvet, er ikke interessant for mig. Jeg var i Spanien ved Mallorca og Getafe, og det var store oplevelser. Jeg var i Premier League og i Qatar. Nu jagter jeg en ny oplevelse, siger Michael Laudrup til Goal.com.

Michael Laudrup har tidligere været træner i Brøndby IF, Mallorca, Getafe, Swansea og Spartak Moskva.

SENESTE NYT...
OP | NED