Se målene: Fremragende scoring fra Osasuna i Sociedad-sejr
2016-03-09 06:18

Edwin van der Sar har rundet 45 år, men skal nu spille mindst en kamp for barndomsklubben VV Noordwijk.

Han er den mest udtagede hollandske landsholdskeeper nogensinde, og han har et CV som kun ganske få kan matche. Edwin van der Sar har haft en stor karriere, som han dog afsluttede i 2011 efter Champions League-finalen. En finale hvor Manchester United og van der Sar tabte med 3-1 til FC Barcelona. 

Champions League-kampen bliver dog alligevel ikke den sidste for den hollandske legende. Nu skal han nemlig i aktion igen i mindst en kamp, når van der Sar tørner ud for barndomsklubben VV Noordwijk. Klubben har fået alvorlige problemer på målmandsposten, hvor førstevalget Mustafa Mare Zine i ude. 

VV Noordwijk valgte derfor at anmode det hollandske fodboldforbund om at bruge Edwin van der Sar, og det fik man grønt lys til: 

- Edwin har stadig meget stærke følelser for klubben, og han er her tit. Efter noget tid i tænkeboksen, gik han med til at spille vores kamp på lørdag mod Jordan Boys. Som udgangspunkt er det kun en enkelt kamp, men vi er begejstrede over, at han har valgt at hjælpe, siger VV Noordwijk´s tekniske direktør Pieter Vink til Voetbal in de Bollenstreek. 

Edwin van der Sar har i sin karriere optrådt for Ajax, Juventus, Fulham og Manchester United.

SENESTE NYT...
OP | NED