• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Luiz om Emery: Han ved hvordan man vinder

Ifølge David Luiz er Unai Emery en god træner, der særligt ved, hvordan man vinder Europa League.

Af clbold.dk

Chelsea og Arsenal krydser klinger i dette års Europa League-finale, der spilles på onsdag kl. 21:00 i Baku på Baku Olympic Stadium. 

Forud for finalen advarer Chelsea-forsvarsspiller David Luiz om, at Arsenal-manager Unai Emery ved, hvordan man vinder Europa League. Emery har nemlig tidligere vundet turneringen hele tre gange i hans tid som Sevilla-manager. David Luiz, der i en kort periode var under Emerys vinger i Paris Saint-Germain, beskriver i øvrigt Arsenal-træneren som en god person. 

- Jeg havde muligheden for at arbejde med Unai i et par måneder, og han er en god fyr, en god person og en dygtig træner. Og særligt denne turnering ved han, hvordan man vinder, og det er derfor Arsenal er i finalen. Så det er noget, vi må indse og tage bestik af på den rigtige måde for at slå Unai og Arsenal i finalen, siger han ifølge Goal. 

Arsenal og Chelsea har mødt hinanden to gange tidligere i sæsonen, hvor det er blevet til en sejr til hver af de to hold. 

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Optakt: OB - AGF

Klubberne fra landets to næststørste byer mødes i en direkte duel om fjerdepladsen. Hvem trækker det længste strå?

Mere Superliga

Fokus