Mads Davidsen afslører: Sagde nej til stort trænertilbud
2016-12-18 12:18
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Mads Davidsen har stor succes hos kinesiske Shanghai SIPG, og nu afslører den danske klub-boss, at han sagde nej til et stort tilbud fra en større liga.

Danske Mads Davidsen har fart på karrieren i Kina. Han er gået fra en rolle som assistent til nu at være teknisk chef hos styrtende rige Shanghai SIPG, der har André Villas-Boas som træner. Indflydelsen i klubben er stor for Mads Davidsen, der på rekordtid er kommet længere end de fleste toptrænere drømmer om. 

Chancen for at komme væk fra Kina og Shanghai har dog budt sig. Ifølge BT´s oplysninger har en klub i England haft kig på danskeren, og overfor avisen bekræfter hovedpersonen selv, at der har været bud fra en større liga: 

- Jeg kunne godt være blevet cheftræner nu. Jeg fik en overraskende stor mulighed i et relativt stort land. Jeg blev meget smigret og tænkte da også, om det her var min chance, men da jeg ligesom fik tænkt det hele igennem og lagt følelserne lidt til side, kom jeg til den beslutning, at timingen var forkert, siger Mads Davidsen i et større interview med BT.

Han bekræfter desuden, at også en dansk klub har forhørt sig: 

- Jeg havde også muligheden for at komme til Danmark sidste år i en rolle som førsteholds-træner. Det var ikke et spørgsmål om penge. Hvis jeg havde syntes, det var det fedeste, havde jeg taget det. Jeg vælger ud fra projektet, men jeg synes, jeg lærer mere af at være ude end hjemme, så på sin vis, og det er ikke for at lyde arrogant, ryger jeg ikke tilbage til Danmark, hvis jeg selv kan vælge, hvor jeg skal være cheftræner, udtaler Mads Davidsen. 

Mads Davidsen er 34 år. Han forlængede tilbage i januar sin aftale med Shanghai frem til udgangen af 2018. 

SENESTE NYT...
OP | NED