• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Andreas Arp

Mads Øland om EM-udsættelse: Hører mange tale om det

Foto: Getty Images

Italien har anbefalet at udsætte sommerens EM-slutrunde, og det samme har Norge. Bestyrelsesmedlem i FIFPro Mads Øland forventer ikke en afgørelse tirsdag, men udelukker ikke muligheden.

Af Andreas Arp

Det er ikke kun fodboldforbundene i Italien og Norge, der ser en udsættelse af sommerens EM-slutrunde som den mest optimale løsning, hvis de europæiske fodboldligaer skal spilles færdigt.

Det siger Mads Øland, der er bestyrelsesmedlem i den internationale spillerforening FIFPro.

Øland regner dog ikke med en afgørelse om, hvorvidt slutrunden bør udsættes eller flyttes allerede tirsdag, hvor UEFA afholder en stor video-konference. 

- Men jeg er helt enig i, at beslutningen skal træffes hurtigt, og det er godt, at alle involverede parter nu sætter sig sammen og begynder de svære drøftelser om, hvad der skal ske med EM, de europæiske turneringer og de nationale turneringer. Men jeg må sige, at jeg allerede nu hører mange tale om, at en flytning af EM er nødvendig, siger han til Ekstra Bladet.

Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, har allerede udtalt, at det kunne være "rart", hvis EM-slutrunden bliver skubbet. 

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus