• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle
Sponsoreret artikel

Mange håber på at vinde den store gevinst

Mange håber på at vinde den store gevinst
Foto: Arkiv

Men inden du låner penge at spille for, så tænk dig grundigt om.

Af

Når man spiller om penge, så håber alle på at vinde en stor gevinst. Hvis man er så heldig at vinde, så vælger nogen at stoppe, mens legen er god, mens andre vælger at fortsætte for at se, om de kan forhøje gevinsten.

Hvis man lige er i gang med et godt spil, og man ikke har flere penge at spille for, så kan det let friste en at låne penge, men der anbefales det, at man lige tager en tænkepause og tænker sig om.

Det er aldrig en god ide at låne penge for at spille. Hvis man så er så heldig at vinde en gevinst, så skal man betale lånet tilbage, og så er der måske knapt så meget tilbage af gevinsten. Og så ender man i en ond spiral. Desuden skal man betale lånet af uanset, om man vinder en stor gevinst eller ej.

Tage en tænkepause før, at du låner penge

Det er selvfølgelig helt op til en selv, hvornår man ønsker at tage et lån med udbetaling samme dag. Nogen gange skal man lige bruge en tænkepause for at tænke det ordentligt igennem inden, at man begynder at låne penge. Det gælder selvfølgelig uanset hvad, det er, at man låner penge til.

Det låner folk oftest penge til

Det er forskelligt fra person til person, hvad man vil låne penge til. Oftest låner folk penge til en ny mobiltelefon. Når man betaler af på sin mobiltelefon ved et teleselskab, så er det også et lån, som man har optaget. Mange tænker måske ikke over, at det er et lån, da det netop er blevet kutyme at låne til en ny mobil.

Det ses også ofte, at folk låner penge til en ny computer. Nogen vælger at spare op til en ny computer, men nogen gange kan man være nødsaget til at låne penge til en ny computer. Mange bruger deres computer i forbindelse med arbejdet eller i forbindelse med skolen, og der kan det være svært at undvære en computer, hvis den går i stykker. Derfor føler nogen sig nødsaget til at låne penge til en ny computer, da de fx risikerer at miste deres job uden en computer.

Folk låner også penge til hus og biler. Det er noget af det, som man oftest ser. Men flere og flere vælger også at låne penge til fx en ferie, et nyt fjernsyn eller til at spille for. Det er ikke ualmindeligt at se store forbrugslån på 75.000.

Der kan være mange grunde til, at man vælger at låne penge. Uanset hvad grunden er, så er det helt op til en selv, om man ønsker at låne penge eller ej.

Find det billigste lån

Men hvordan finder man lige det billigste lån? Der findes heldigvis hjemmesider som lån hos penge.casa, hvor man kan sammenligne de forskellige lån.

Oftest kan man se om, det er en variabel- eller fast rente, om hvor lang løbetiden er, samt hvor meget man kan låne uden, at man skal gå ind på hver enkelt hjemmeside.
Sådan finder man nemt det lån, der passer bedst til ens behov.

---------------------------

Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets læsere - SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus