Marcondes' frisparksdrøn sikrede Brentford FA Cup-avancement

Flere danskere var i aktion, da Brentford sendte Stoke ud af FA Cuppen lørdag eftermiddag. Emiliano Marcondes stod for kampens enlige mål.

Luka Racic, Mads Roerslev, Mads Bech Sørensen og Emiliano Marcondes var alle med fra start, da Brentford tog imod Stoke i Fa Cuppen lørdag eftermiddag. Mathias Jensen var på bænken for hjemmeholdet, og det samme var Lasse Sørenen for gæsterne.

Første halvleg blev en chancefattig en af slagsen. Hverken Brentford eller Stoke kom frem til de helt store chancer, og generelt var spillet præget af mange dueller.

Derfor var det til stor overraskelse, da der faldt en scoring få minutter inden pausen.

Tilbagevendte Emiliano Marcondes tog sig af et frispark, som mange nok forventede ville blive til et indlæg. Danskeren overraskede dog og valgte at sparke på kassen. Det viste sig at være en god idé, da Stoke-keeperen tog fuldstændig fejl af det knaldhårde frispark, da dykkede i netmaskerne til stillingen 1-0.

Dermed var Thomas Franks tropper i front ved pausefløjt, og gæsterne var nu tvunget til angreb i anden halvleg.

Stoke fik da også skabt mere efter pausen. Julien Ngoy var tættest på at skabe lighed i stillingen, da han i overtiden brød gennem Brentford-forsvaret og sendte en afslutning mod mål. Desværre for gæsterne strøg den over mål, og det lykkedes dem ikke at komme tættere.

Dermed trak Brentford sig sejrrigt ud af opgøret. Samtlige af se startende danskere spillede fuldtid, mens både Mathias Jensen og Lasse Sørensen så alle 90 minutter fra bænken.