• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Ole Hoffskov

Medie: Brentford FC henter tidligere Allsvenskan-bomber

Brentford FC meldes tæt på tidligere Allsvenskan-bomber.

Af Ole Hoffskov

Brentford FC er glade for danskere og har nu Emiliano Marcondes, Mathias Jensen, Christian Nørgaard, Henrik Dalsgaard, Mads Bech Sørensen, Luka Racic og Justin Shaibu i førsteholdstruppen, mens Thomas Frank som bekendt er cheftræner og Rasmus Ankersen sportsdirektør. 

Englænderne har dog også øje for andre end danskere, og nu meldes klubben tæt på en tidligere Allsvenskan-bomber.

Ifølge Football Insider er det kun et spørgsmål om tid, før Brentford kan præsentere svensk-iraneren Saman Ghoddos, der har en fortid i Östersunds FK sammen med blandt andre FCK's Sotirios Papagiannopoulos. Han har scoret 27 mål i Allsvenskan. 

Aktuelt er Saman Ghoddos på kontrakt i franske Amiens, men han har altså kurs mod London og Brentford FC, hvor han skal afløse klubbens topscorer Neal Maupay, der er blevet solgt til Brighton. 

25-årige Saman Ghoddos spiller primært i angrebet, men han kan bruges på utroligt mange positioner. Han kan således også begå sig på begge kanter og den centrale midtbane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.