• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Medier: Thierry Henry i kontakt med MLS-klub

Medier: Thierry Henry i kontakt med MLS-klub
Foto: Getty Images

Thierry Henry kan være på vej til MLS.

Af Victor Risager

Thierry Henry kan være på vej mod sit næste trænerjob, efter at han i denne sæson stod i spidsen for AS Monaco fra oktober 2018 til januar 2019.

Amerikanske NBC Sports skriver således, at Henry er i kontakt med Red Bull-organisationen om et trænerjob i en af deres klubber.

Den historie bliver også bakket op af Sky Sports. Det engelske medie erfarer således, at Red Bulls amerikanske klub, New York Red Bulls, er interesseret i at hyre Thierry Henry som deres næste cheftræner, og at parterne er i kontakt.

Forleden kom det således frem, at New York Red Bulls nuværende cheftræner, Jesse Marsch, overtager cheftrænertjansen i østrigske Red Bull Salzburg til næste sæson. Og her skulle Henry altså ligne afløseren.

Henry har selv en fortid i netop New York Red Bulls, hvor han spillede fra 2010 til 2014.

Som træner har 41-årige Henry været assistent på det belgiske landshold, mens han altså var cheftræner i AS Monaco i tre måneder i denne sæson. I Monaco blev det blot til fire sejre på 20 kampe for den franske legende.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.