• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Nicklas Grodt Degn

Mere USA i FC Helsingør: Henter tidligere amerikansk USL-topscorer

Fra topscorer i den næstbedste række i USA over Thailand til den tredjebedste række i Danmark. FC Helsingør hentet en på papiret stærk forstærkning til angrebet.

Af Nicklas Grodt Degn

Det nybagte 2. divisionsklub FC Helsingør fortsætter med polstre sig til det, de håber bliver en hurtig tilbagevenden til 1. division.

Klubben, der forrige sæson spillere i Superligaen, skriver kontrakt med den 31-årige amerikanske angriber Christopher Cortez. Han kommer til på en fri transfer, fortæller FC Helsingør i en pressemeddelelse.

- Chris Cortez er en fremragende tilføjelse til FCHs trup, og vi er meget begejstrede for at kunne tilknytte ham til klubben. Den 1,93 cm høje angriber er præcis den type spiller vi har været på udkig efter i dette transfervindue, siger FC Helsingørs sportsdirektør Matt Barnes i pressemeddelsen.

Cortez scorede i 2018 18 mål i 33 kampe i USA’s næstbedste række, USL, for Phoenix Rising. Han har siden årsskiftet gjort sig i thailandsk fodbold.

Dermed tilføjes endnu mere amerikansk blod til holdet, der har delvist ejet af amerikanske investorer, ligesom sportsdirektøren også er amerikaner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.