• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mads Aagurd

Messi er den bedst betalte atlet i verden

Foto: Getty Images

En opgørelse fra Forbes viser, at Barcelona-stjernen tjener mest af alle verdens sportsfolk.

Af Mads Aagurd

Det er ingen hemmelighed, at de fodboldspillere i verden tjener svimlende beløb. Derfor kan det heller ikke undre, at Lionel Messi er en af de bedst betalte fodboldspillere. Faktisk er han ifølge Forbes ikke bare den fodboldspiller, men atlet i verden, der tjener flest penge.

Argentineren indtager således førstepladsen på pengemagasinets top-100 over de bedst betalte sportsfolk. Fra juni 2018 til juni 2019 har stjernen tjent 127 millioner dollars, hvilket svarer til 838 millioner kroner.

I lønninger modtog Messi 607 millioner kroner, mens de resterende var sponsorpenge. Til sammenligning tjente Cristiano Ronaldo og Neymar henholdsvis 719 og 693 millioner kroner. De tre fodboldspillere udgør top tre på listen.

Sidste år var det Floyd Mayweather, der tjente mest, men bokseren har indstillet karrieren. Bokseverdenen er dog også repræsenteret højt på listen af mexicanske Canelo Álvarez, som er placeret på fjerdepladsen.

Kun en enkelt kvinde har fundet vej til listen. Det er tennisstjernen Serena Williams, der har tjent 193 millioner kroner, hvilket rækker til plads nummer 63.

Superliga

Mere Superliga

Fokus