• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Oliver Pirchert

Messi sendte FC Barcelona videre til semifinale

Foto: Getty Images

Igen viste Lionel Messi sig vigtig for FC Barcelona. Argentineren stod for målet, der nu ekspederer FC Barcelona videre til semifinalen i Copa del Rey.

Af Oliver Pirchert

Med et nederlag til Espanyol på 1-0 i den første kvartfinale-kamp var FC Barcelona tvunget til at presse højt fra start.

Det lykkedes allerede efter otte minutter, for her var Luis Suarez på plads i feltet. Et flot indlæg fra Aleix Vidal endte i panden på Luis Suarez, der ganske kynisk hamrede FC Barcelona på 1-0. Helt fortjent efter Barca-dominans fra første fløjt.

Samme overtag fortsatte, og så var det ikke synderligt overraskende, at Lionel Messi blev manden, der sørgede for Barcelonas næste mål. Argentineren opsnappede en bold i Espanyols forsvar, tog et par driblinger og sendte en afslutning afsted, som blev rettet af og endte i netmaskerne til 2-0.

Stjernen var desuden tæt på at gøre det til 3-0 kort før pausen, da et smart chip fra Sergio Busquets endte for fødderne af Lionel Messi. Afslutningen manglede dog kvalitet, ligesom linjedommeren dømte offside.

Efter pausen var Espanyol mere på bolden, men gæsterne havde svært ved at skabe chancer. Omvendt stillede FC Barcelona sig tilfreds med den samlede stilling på 2-1.

Med lidt over tyve minutter tilbage lød klapsalver på Camp Nou. Her fik Philippe Coutinho nemlig sin debut, da han blev indskiftet i stedet for Andres Iniesta. To minutter inde i sin debut markerede brasilianeren sig med hurtige fødder, og det fik Espanyols forsvar til at trække en nødbremse på ham. Frisparket efterfølgende blev dog sparket langt over af Lionel Messi.

En kæmpe chance blev misbrugt af Luis Suarez, der sparkede lige på keeper Diego Lopez. Efterfølgende skød Ivan Rakitic direkte på målmanden igen. Med to minutter tilbage af kampen headede Lionel Messi på stolpen.

Dog blev det ikke til flere mål, og FC Barcelona kan takket være Lionel Messi nu gøre sig klar til semifinalen i Copa del Rey.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus