• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Mikkel Duelund nærmer sig comeback: Jeg er optimistisk

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske U21-landsholdsspiller mærker fremgang i sin genoptræning.

Af Kenneth Jensen

Han blev alvorligt skadet i slutningen af 2018, og der var frygt for, at det kunne koste deltagelsen ved U21-EM den kommende sommer.

Men det ser ud til, at den danske offensivspiller Mikkel Duelund fra Dynamo Kiev bliver klar i god tid, så han også kan nå at bygge noget form på inden slutrunden.

Duelund brækkede sin ankel i december, men allerede nu kan han berette om ganske godt nyt i forhold til skaden.

- Jeg har det fint. For tre dage siden begyndte jeg at gå. Jeg er optimistisk. Medicinske undersøgelser efter en ferie er en normal ting, men jeg har også fået lavet ekstra røngtenbilleder, sagde Mikkel Duelund i weekenden til Dynamo Kievs hjemmeside.

- Jeg er glad for, at Dynamos fans støtter mig i denne situation. Det er fantastisk, at der er så mange venlige mennesker rundt omkring, siger danskeren.

Mikkel Duelund skiftede i sommer fra FC Midtjylland og har været lidt inde og ude af holdet i den ukrainske klub, inden han altså blev ramt af en skade i anklen.

Duelund er stadig kun 21 år og bør være sikker i Niels Frederiksens landsholdstrup til U21-EM til sommer, hvis han kommer sig helt over den brækkede ankel.

Superliga

Mere Superliga

Fokus