Nicolai Jørgensen nettede to gange i Feyenoord-sejr

Nicolai Jørgensen var skarp foran kassen juleaftensdag, da han nettede to gange i Feyenoords 5-1-sejr.

Mens store dele af den danske befolkning havde travlt med at nyde den lækre julemad blev der spillet fodbold i Holland. Hjemme på De Kuip mødte Feyenoord bundholdet Roda, og lige fra første minut var det en jubelkamp for hjemmeholdet.

Nicolai Jørgensen var med i startopstillingen igen efter at have misset den seneste kamp mod Sparta Rotterdam, hvor Feyenoord vandt 7-0. Danskeren markerede sin tilbagevenden ved at score allerede efter ét minut.

Allerede tre minutter senere var der igen mål på De Kuip, og igen var det hjemmeholdet, der fik scoret. Jens Toornstra gjorde det til 2-0 på oplæg af Sam Larsson, som også lagde op til Nicolai Jørgensens mål.

Kort efter pausen fik Roda kortvarigt bragt spænding ind i opgøret, da Simon Gustafson scorede til 2-1, men 56 minutter inde i kampen scorede Nicolai Jørgensen sit syvende ligamål i 13 kampe, og derfra var sejren sikker.

I de sidste to minutter fik Feyenoord dog scoret yderligere to gange ved Steven Berghuis, hvoraf Nicolai Jørgensen stod for oplægget til den første af hollænderens mål.

Feyenoord er nummer fem i Eresdivisionen og er hele 14 point efter PSV Eindhoven på førstepladsen.